Борошно

Одна з найважливіших характеристик борошна – це вміст клейковини. Клейковина – це речовина, утворена з білків пшениці при змішуванні борошна з водою. Саме клейковина забезпечує пружність і утримує вуглекислий газ в тісті, що забезпечує пористість хліба. Оптимальний вміст клейковини (25%), а також індекс деформації клейковини (ІДК), у розмірі 70 одиниць дозволяє з легкістю замісити пружне, еластичне тісто, яке не липне до рук, легко вимішується, формується і утримує вуглекислоту. Вироби з нашого борошна відмінно піднімаються, зберігають об’єм, а також мають ідеальну пористість, гарантуючи бажаний ефект пухкості, м’якості та невагомості хлібобулочної продукції.

Борошно пшеничне вищого сорту, 1 кг.

Борошно КиївМлин 1 кг
КолірБілий
Зольність0,50%
Клейковина25%
ІДК70 од.
Об'ємний вихід хліба459 см3
Формостіскість0,43
Вага1 кг
УпаковкаПаперовий пакет, клей
ТараПо 10 пакетів у термозбіжній плівці, піддон, стретч-плівка
Термін придатності12 місяців

Борошно пшеничне вищого сорту, 1,8 кг.

Борошно КиївМлин 1.8 кг
КолірБілий
Зольність0,50%
Клейковина25%
ІДК70 од.
Об'ємний вихід хліба459 см3
Формостіскість0,43
Вага1,8 кг
УпаковкаПаперовий пакет, клей
ТараПо 6 пакетів у термозбіжній плівці, піддон, стретч-плівка
Термін придатності12 місяців

Борошно пшеничне вищого сорту, 5 кг.

Борошно КиївМлин 5 кг
КолірБілий
Зольність0,50%
Клейковина25%
ІДК70 од.
Об'ємний вихід хліба459 см3
Формостіскість0,43
Вага5 кг
УпаковкаПаперовий пакет, нитка
ТараПіддон, стретч-плівка
Термін придатності12 місяців

Борошно пшеничне вищого сорту, 8 кг.

Борошно КиївМлин 8 кг
КолірБілий
Зольність0,50%
Клейковина25%
ІДК70 од.
Об'ємний вихід хліба459 см3
Формостіскість0,43
Вага8 кг
УпаковкаПаперовий пакет, нитка
ТараПіддон, стретч-плівка
Термін придатності12 місяців

Борошно пшеничне вищого сорту, 10 кг.

Борошно КиївМлин 10 кг
КолірБілий
Зольність0,50%
Клейковина25%
ІДК70 од.
Об'ємний вихід хліба459 см3
Формостіскість0,43
Вага10 кг
УпаковкаПаперовий пакет, нитка
ТараПіддон, стретч-плівка
Термін придатності12 місяців

Борошно пшеничне вищого сорту, 25 кг.

Борошно КиївМлин 25 кг
КолірБілий
Зольність0,50%
Клейковина25%
ІДК70 од.
Об'ємний вихід хліба459 см3
Формостіскість0,43
Вага25 кг
УпаковкаПоліпропіленовий мішок, нитка
Тара
Термін придатності12 місяців

Борошно пшеничне вищого сорту, 50 кг.

Борошно КиївМлин 50 кг
КолірБілий
Зольність0,50%
Клейковина25%
ІДК70 од.
Об'ємний вихід хліба459 см3
Формостіскість0,43
Вага50 кг
УпаковкаПоліпропіленовий мішок, нитка
Тара
Термін придатності12 місяців

Безліч професійних пекарів з усієї України відмічають, що борошно «КиївМлин» ідеально підходить для виготовлення будь-яких видів випічки, для виготовлення макаронів, піци і заморожених напівфабрикатів. Щонайтонші млинці, рум’яні пироги, невагомий хліб з хрусткою скориночкою, апетитна піца і акуратні пельмені – наше борошно є неперевершеною основою для будь-якого кулінарного шедевра, створеного на вашій кухні.

Одна з найважливіших характеристик борошна – це вміст клейковини. Клейковина – це речовина, утворена з білків пшениці при змішуванні борошна з водою. Саме клейковина забезпечує пружність і утримує вуглекислий газ в тісті, що забезпечує пористість хліба. Оптимальний вміст клейковини (25%), а також індекс деформації клейковини (ІДК), у розмірі 70 одиниць дозволяє з легкістю замісити пружне, еластичне тісто, яке не липне до рук, легко вимішується, формується і утримує вуглекислоту.

Вироби з нашого борошна відмінно піднімаються, зберігають об’єм, а також мають ідеальну пористість, гарантуючи бажаний ефект пухкості, м’якості та невагомості хлібобулочної продукції.

  Пропозиція для малого бізнесу