Одна з найважливіших характеристик борошна – це вміст клейковини. Клейковина – це речовина, утворена з білків пшениці при змішуванні борошна з водою. Саме клейковина забезпечує пружність і утримує вуглекислий газ в тісті, що забезпечує пористість хліба. Оптимальний вміст клейковини (25%), а також індекс деформації клейковини (ІДК), у розмірі 70 одиниць дозволяє з легкістю замісити пружне, еластичне тісто, яке не липне до рук, легко вимішується, формується і утримує вуглекислоту. Вироби з нашого борошна відмінно піднімаються, зберігають об’єм, а також мають ідеальну пористість, гарантуючи бажаний ефект пухкості, м’якості та невагомості хлібобулочної продукції.
Борошно пшеничне вищого сорту, 1 кг.

Колір | Білий |
Зольність | 0,50% |
Клейковина | 25% |
ІДК | 70 од. |
Об'ємний вихід хліба | 459 см3 |
Формостіскість | 0,43 |
Вага | 1 кг |
Упаковка | Паперовий пакет, клей |
Тара | По 10 пакетів у термозбіжній плівці, піддон, стретч-плівка |
Термін придатності | 12 місяців |
Борошно пшеничне вищого сорту, 1,8 кг.

Колір | Білий |
Зольність | 0,50% |
Клейковина | 25% |
ІДК | 70 од. |
Об'ємний вихід хліба | 459 см3 |
Формостіскість | 0,43 |
Вага | 1,8 кг |
Упаковка | Паперовий пакет, клей |
Тара | По 6 пакетів у термозбіжній плівці, піддон, стретч-плівка |
Термін придатності | 12 місяців |
Борошно пшеничне вищого сорту, 5 кг.

Колір | Білий |
Зольність | 0,50% |
Клейковина | 25% |
ІДК | 70 од. |
Об'ємний вихід хліба | 459 см3 |
Формостіскість | 0,43 |
Вага | 5 кг |
Упаковка | Паперовий пакет, нитка |
Тара | Піддон, стретч-плівка |
Термін придатності | 12 місяців |
Борошно пшеничне вищого сорту, 8 кг.

Колір | Білий |
Зольність | 0,50% |
Клейковина | 25% |
ІДК | 70 од. |
Об'ємний вихід хліба | 459 см3 |
Формостіскість | 0,43 |
Вага | 8 кг |
Упаковка | Паперовий пакет, нитка |
Тара | Піддон, стретч-плівка |
Термін придатності | 12 місяців |
Борошно пшеничне вищого сорту, 10 кг.

Колір | Білий |
Зольність | 0,50% |
Клейковина | 25% |
ІДК | 70 од. |
Об'ємний вихід хліба | 459 см3 |
Формостіскість | 0,43 |
Вага | 10 кг |
Упаковка | Паперовий пакет, нитка |
Тара | Піддон, стретч-плівка |
Термін придатності | 12 місяців |
Борошно пшеничне вищого сорту, 25 кг.

Колір | Білий |
Зольність | 0,50% |
Клейковина | 25% |
ІДК | 70 од. |
Об'ємний вихід хліба | 459 см3 |
Формостіскість | 0,43 |
Вага | 25 кг |
Упаковка | Поліпропіленовий мішок, нитка |
Тара | – |
Термін придатності | 12 місяців |
Борошно пшеничне вищого сорту, 50 кг.

Колір | Білий |
Зольність | 0,50% |
Клейковина | 25% |
ІДК | 70 од. |
Об'ємний вихід хліба | 459 см3 |
Формостіскість | 0,43 |
Вага | 50 кг |
Упаковка | Поліпропіленовий мішок, нитка |
Тара | – |
Термін придатності | 12 місяців |
Безліч професійних пекарів з усієї України відмічають, що борошно «КиївМлин» ідеально підходить для виготовлення будь-яких видів випічки, для виготовлення макаронів, піци і заморожених напівфабрикатів. Щонайтонші млинці, рум’яні пироги, невагомий хліб з хрусткою скориночкою, апетитна піца і акуратні пельмені – наше борошно є неперевершеною основою для будь-якого кулінарного шедевра, створеного на вашій кухні.
Одна з найважливіших характеристик борошна – це вміст клейковини. Клейковина – це речовина, утворена з білків пшениці при змішуванні борошна з водою. Саме клейковина забезпечує пружність і утримує вуглекислий газ в тісті, що забезпечує пористість хліба. Оптимальний вміст клейковини (25%), а також індекс деформації клейковини (ІДК), у розмірі 70 одиниць дозволяє з легкістю замісити пружне, еластичне тісто, яке не липне до рук, легко вимішується, формується і утримує вуглекислоту.
Вироби з нашого борошна відмінно піднімаються, зберігають об’єм, а також мають ідеальну пористість, гарантуючи бажаний ефект пухкості, м’якості та невагомості хлібобулочної продукції.