Рецепти від «Київмлин»

Готуйте і мрійте.

Бабусина паска
Молоко підігріти до 25-30 градусів, розвести в ньому дріжджі, додати 2 склянки борошна і замісити рідке тісто - опару. Ємність з опарою накрити вологим рушником і поставити в тепле місце на 45-60 хвилин. Поки піднімається опара збити яйця з цукром, сіллю і ваніліном, вершкове масло розтопити, влити в збиту суміш і все ще раз збити, додати цедру якщо хочете надати тесту жовтий колір і аромат лимона.
Тісто для піци
Для начинки все дрібно порізати, сир потерти, овочі нарізати тонкими пластинами. Зазвичай начинка для піци робиться з того, що є в холодильнику, і комбінація інгредієнтів може бути різною.
Млинці домашні
3 яйця, щіпка солі, 3-4 ст. ложки цукру, 500 мл молока, 500 мл води, 2-3 склянки борошна, 2 ст. ложки соняшникової олії. Яйця добре збити з сіллю і цукром, додати молоко і воду, перемішати. Додавати борошно порціями і збивати до тих пір, поки маса не стане однорідною та по щільності нагадуватиме густу сметану. Додати соняшникову олію, перемішати